Základní informace
Zkrácený název | GOLF HRÁDEK TOUR |
Pořadatel | Golf Club Hrádek 1995 |
Spolupořadatel | |
Hřiště | Hrádek |
Hlavní rozhodčí | HEPNER Milan |
Rozhodčí | |
Ředitel soutěže | Ing. Petr Makovský |
Soutěžní výbor | Ing. Petr Makovský, Ing. Petr Makovský, ml. PhD., Ing. Milan Hepner |
Termín
Datum a čas zahájení | 05. 09. 2015 | 10:00 |
Datum a čas ukončení | 05. 09. 2015 | 20:00 |
Počet kol | 1 |
Způsob startu | canon |
Přihlášení
Datum a čas podání přihlášky | 27. 04. 2015 | 09:00 |
Datum a čas uzávěrky přihlášek | 05. 09. 2015 | 08:00 |
Minimální počet přihlášených | 15 |
Kapacita | 60 |
Způsob registrace | Technický server ČGF + recepce golfového hřiště Hrádek, dotazy a přání tel. 602 405 858 Milan Hepner |
Pravidla a podmínky
Povolení měřicích zařízení
|
Ano |
Zákaz dopravy (buggy apod.)
|
Ano |
Ceny odpovídají amatérskému statusu
|
Ano |
Poplatky
Poplatky | Členové GCH1995 startovné 150,- Kč, nečlenové GCH 1995 startovné 250,- Kč.Zlevněné FEE 500,- Kč |
Úhrada nákladů | Ne |
Ostatní
Popis | 6., závěrečný turnaj Golf Hrádek TOUR 2015 o pohár prezidenta GCH 1995. Více o Golf Hrádek TOUR 2015 v propozicích. Bezprostředně po ukončení turnaje budou vyhlášeni vítězové celé Tour. Turnaj je i současně kvalifikačním kolem pro MATCH PLAY OPEN Golfového klubu Hrádek 2015 |
Podmínky | platný HCP |
Ceny | věcné ceny pro nejlepší 3 hráče v každé kategorii při účasti alespoň 7-mi hráčů v kategorii |
Vítězství | nejlepší výsledek v 1. kategorii na rány(muži, ženy), v dalších kategoriích Netto Stableford |
Poznámka | |
Stravování | v Zámecké kavárně Hrádek |
Seznam příloh
Odpaliště
Odpaliště |
HCP od |
HCP do |
Věk od |
Věk do |
Pohlaví |
---|---|---|---|---|---|
1. kolo - Hrádek 2015 | |||||
RED | +9,0 | 54,0 | 0 | 12 | Muži |
YELLOW | +9,0 | 54,0 | 13 | 100 | Muži |
RED | +9,0 | 54,0 | 0 | 100 | Ženy |
Kategorie
Název |
Hrací systém |
Hra s HCP |
S úpravou |
---|---|---|---|
limit HCP 36 | Stableford | Ano |
Ne |
0-18.0 | Na rány | Ne |
Ano |
18.1-36,0 | Stableford | Ano |
Ano |
37-54 | Stableford | Ano |
Ano |